Maestro Storkjøkken AS har vært leverandør til profesjonelle kjøkken og vaskerier siden midten av sekstitallet, da under navnet Per Hovrud. Mange års drift har gitt oss bred kunnskap, kompetanse og erfaring. Dette kommer deg tilgode som bruker av våre tjenester.

Vi i Maestro Storkjøkken AS hjelper deg gjerne med å prosjektere til din virksomhet, basert på dine ønsker og behov. Våre ansatte løser ditt behov ut i fra disponibelt areal, produserer utstyrsspesifikasjon og tegninger. 
Vi benytter Revit og Autocad Architechture til våre tegninger. Vi er dermed IFC kompatible og våre tegninger kommer i 3D i tillegg til vanlig plantegning.
Dersom din virksomhet er i det offentlige og størrelsen tilsier at det skal lyses ut i anbud, produserer vi også dokumentasjon for dette.

Maestro Storkjøkken AS, har som en del av Myhrvold-gruppen, tilgang på merkevarer av høy kvalitet og et stort produktspekter der du vil finne det du er ute etter. Det være seg enkeltkomponenter eller komplette kjøkken. 

Våre kjerneområder er Oppland, Hedmark, Buskerud og Oslo/Akershus, men vi betjener kunder over hele Norge. Hovedkontoret er plassert på Gjøvik, hvor vi også har vår utstilling der du er hjertelig velkommen. Det er også her, i vårt prøvekjøkken, vi kjører demo, kurs og etteropplæring for eksisterende og nye kunder.


Del denne saken: